Jobb effektivt med dine drømmer ved å samarbeide med månefasene

new moon

Manifester og la dine ønsker vokse i takt med månen

Nymåne betyr ny start og nye muligheter. La dine drømmer og ønsker vokse til live sammen med månen. Sett deg ned under nymånen og ønsk i vei. Sett opp oppnåelig delmål til dine hovedønsker* du kan jobbe aktivt med den neste syklusen, altså frem til neste nymåne igjen.

*Dine hovedønsker bør være så generelle som overhode mulig. Les mer om hva manifestering er og hvorfor dine ønsker bør være generelle i blogginnlegget om manifestering:

Listeskriving
Lag deg en ønskeliste!

Her er mine 5 beste tips til hva du kan gjøre da det er nymåne:

  • Visualiser: Unn deg en meditasjon eller en stille stund hvor du visualiser den virkeligheten/ det livet du ønsker å leve. Virkelig lev deg inn i dette og se for deg at det allerede er oppnådd. Drøm stort og tro at du fortjener det.
  • Skriv ned ønskene dine: Skriv en ønskeliste med oppnåelige delmål frem til neste nymåne. Her bryter du opp den store drømmen i praktiske delmål slik at du steg for steg når din store drøm.
  • Ny start nye muligheter: Start et nytt prosjekt, lanser eller start nye ting/ faser i livet ditt. Er du kreativ så er nymånen det perfekte tidspunktet å starte på nye prosjekter. Skal du søke jobb? Send ut søknadene under nymånen. Sett oppstart av kurs/reiser til nymånen.
  • Bruk affirmasjoner til å tiltrekke deg drømmene dine: Manifester gjennom takknemlighet, sett opp en takknemlighetsliste hvor du formulerer deg som om alle ønskene dine allerede er oppfylt. Dette øker energifrekvensen din og setter fart på materialiseringen av din dine manifesteringer.
  • Ready, set action! Begynn med de endringene du ønsker for at du skal få det livet du ønsker deg. Ønsker du å endre kostholdet eller trene mer? Nymånen er det perfekte startpunktet.

Lær deg mer om månen og hvordan du kan jobbe med dens faser

Månefaser

Ønsker du å lære mer om månefaser, manifestering og hvordan du kan jobbe med disse? Jeg anbefaler Yasmin Boland og hennes bøker og kort på det varmeste! Sjekk ut hjemmesiden hennes og lær deg praktisk astrologi: http://www.yasminboland.com/

Lær mer om spirituell utvikling og praksis: Bli medlem i Din spirituelle reise du også!

Ønsker deg en magisk nymåne og måtte alle dine drømmer komme i oppfyllelse!

Stor nymåneklem fra Ragna 🙂


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.