Jobb effektivt med dine drømmer ved å samarbeide med månefasene

new moon

Manifester og la dine ønsker vokse i takt med månen

Nymåne betyr ny start og nye muligheter. La dine drømmer og ønsker vokse til live sammen med månen. Sett deg ned under nymånen og ønsk i vei. Sett opp oppnåelig delmål du kan jobbe aktivt med frem til neste fullmåne.

Listeskriving
Lag deg en ønskeliste!

Her er mine 5 beste tips til hva du kan gjøre da det er nymåne:

  • Unn deg en meditasjon eller en stille stund hvor du visualiser den virkeligheten/ det livet du ønsker å leve. Virkelig lev deg inn i dette og se for deg at det allerede er oppnådd. Drøm stort og tro at du fortjener det.
  • Skriv en ønskeliste med oppnåelige delmål frem til neste fullmåne. Her bryter du opp den store drømmen i praktiske delmål slik at du steg for steg når din store drøm. (Fullmånen er alltid ca to uker etter nymånen).
  • Start et nytt prosjekt, lanser eller start nye ting/ faser i livet ditt. Er du kreativ så er nymånen det perfekte tidspunktet å starte på nye prosjekter. Skal du søke jobb? Send ut søknadene under nymånen. Sett oppstart av kurs/reiser til nymånen.
  • Manifester gjennom takknemlighet, sett opp en takknemlighetsliste hvor du formulerer deg som om alle ønskene dine allerede er oppfylt. Dette øker energifrekvensen din og setter fart på materialiseringen av din dine manifesteringer.
  • Begynn med de endringene du ønsker for at du skal få det livet du ønsker deg. Ønsker du å endre kostholdet eller trene mer? Nymånen er det perfekte startpunktet.
to damer i høstskog
Denne nymåne gir en flott mulighet å pleie dine relasjoner

Denne gangne er nymånen i morgen kveld (28. september kl. 20:26 i følge time and date). Denne gangen i romantiske Vektens tegn og dermed vil alt arbeid som har med ditt romantiske liv, relasjoner og partnerskap vil være et godt utgangspunkt. Dette er også en såkalt supermåne. det vil si at månen er på det nærmeste punktet den kommer jorden. Vi ser dessverre ikke månen da den er ny, men energien og potensialet denne nymånen har med seg er svært kraftfull!

Denne gangen er nymånen i romantiske Vektens tegn og dermed vil alt manifesteringsarbeid som har med ditt romantiske liv, relasjoner og partnerskap være et godt utgangspuntk.

Lær deg mer om månen og hvordan du kan jobbe med dens faser

Månefaser

Ønsker du å lære mer om månefaser, manifestering og hvordan du kan jobbe med disse? Jeg anbefaler Yasmin Boland og hennes bøker og kort på det varmeste! Sjekk ut hjemmesiden hennes og lær deg praktisk astrologi: http://www.yasminboland.com/

Ønsker deg en magisk nymåne med harmoni, gode relasjoner og situasjoner. Stor nymåneklem fra Ragna 🙂


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.