Velkommen hjem du som søker noe «mer»!

La magien starte ved å ta din spiritualitet på alvor <3

Som medlem i «Din spirituelle reise» får du masse inspirasjon og støtte i din unike spirituelle utvikling og praksis. Bli med på spennende livesendinger, meditasjoner, øvelser, healingsirkler og få tilgang til eksklusivt innhold som gir sjelelig påfyll. Medlemskapet er uten bindingstid og du kan stoppe det når du måtte ønske. Her skal du føle deg trygg og på plass i din spirituelle utvikling. Samt få tips, råd og inspirasjon til din daglige spirituelle praksis.

Et trygt sted å komme i kontakt med sin spiritualitet.

Ved å være medlem i «Din spirituelle reise» får du alt dette:

Jeg er pålagt taushetsplikt og jeg oppfordrer dere som er medlem å opprettholde en god tone fylt med respekt, kjærlighet og vennlighet mot hverandre. Dette skal være et sted vi kan være oss selv og føle oss trygge i vår spirituelle utvikling.

  • Månedsveiledning som du selv velger via din intuisjon.
  • Starten av hver uke legger jeg ut en liten videosnutt med hva uken bringer av spennende energier og hva tarotkortene sier om uken som kommer.
  • Tilgang til egne artikler, meditasjoner og videoer som alle vil hjelpe og støtte deg i din spirituelle utvikling og praksis. Du får også premium tilgang til Medium sin nettside og kan lese alt av innhold der. (Verdi: 29 kr/ mnd.).
  • Tilgang til lukket Facebookgruppe hvor blant annet link til veiledningene blir delt og livesendingene med meditasjon, øvelser, healingsirkler blir holdt.* Sendinger blir også sendt inne på egen side på hjemmesiden, så du trenger ikke å ha Facebook for å kunne være medlem.
  • Guidede meditasjon ved ny- eller fullmåne. Vi bytter på hver måned om det er nymåne eller fullmåne vi mediterer under. (Verdi: 200 kr per måned.
  • Healingsirkler en gang i måneden. (Verdi: 200 kr per måned).
  • Hver måned har vi også fokus på et tema, dette blir det alltid holdt en egen livesending om + jeg kommer med forslag på øvelse for måneden.

Du får alt dette til kun til 249 kr/ mnd. Medlemskapet er uten bindingstid.** Eventuell utmelding eller pause av medlemskap gjør du enkelt selv under Min Konto.

Bli medlem i dag:

*Hver måned sjekker jeg at alle medlemmer har betalt, de som ikke har betalt sitt abonnement, blir fjernet fra gruppen.

**Medlemskapet er løpende og uten bindingstid. Du kan selv når som helst avslutte det i kontoen din her på hjemmesiden.

Jeg gleder meg til å være med på en del av din spirituelle reise!

Stor klem fra «Tangenheksa» Ragna 🧙‍♀️