26. mars holdt jeg livesending med guidet meditasjon og healing. Denne gangen var det fokus på å gi slipp på frustrasjon. Den nye hverdagen har begynt å synke inn hos oss og det kan hende at en del av oss kjenner på en del frustrasjon. Usikkerhet og planer som går i vasken kan få den mest sindige til å koke over.

Skjermbilde fra kveldens sending

Vær snill mot deg selv og andre. Det er helt normalt og menneskelig å reagere på denne måten. Husk og at du besitter evnen og kraften til å snu denne frustrasjonen og situasjonen til noe positivt. Tenk på mulighetene, ikke begrensningene. Se opptak fra livesending 26. mars for hjelp til å gi slipp på frustrasjon og få tilskudd med energi og healing.

Selve meditasjonen og healingen starter etter 10 min og 30 sekunder

Ønsker deg en gledesfylt og kreativ tid fremover. Bruk energien til å tenke annerledes og ti lå skape det livet du ønsker deg. Se på denne koronakrisen som en ny start.

Stor klem og varme tanker sendes fra meg 🙂


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.