Å manifestere starter med å komme i kontak med hvordan du ønsker å føle deg!

Lev og visualiser som om du allerede har oppnådd dine ønsker
– og få dem til å gå i oppfyllelse!

Det store norske leksikon definerer manifestering slik: Manifestere, åpenbare, legge for dagen, ofte brukt refleksivt: manifestere seg, vise seg, ytre seg, gi seg (fysisk) til kjenne. (Kilde: https://snl.no/manifestere). Her har jeg brukt fet skrift på legge for dagen, ytre seg og gi seg fysisk til kjenne. For det er nettopp det som skjer, endelig blir tankene, drømmene, visjonene gjort fysiske – de blir materialisert.

Ved å manifestere tar man endelig tak i drømmene sine og jobber konstruktivt og tillitsfullt fremover stegvis slik at man når sine mål. Man setter seg inn i sin ønskede situasjon og virkelig visualiserer at man har oppnådd ønsket eller målet sitt. Strør man litt månemagi oppå det hele, så blir det bare enda bedre!

Bilde av en liten plante som vokser opp av sanden.
La ønskene dine spire og vokse!

Ut av offerrollen og inn i sjefsrollen

Når man skal manifestere går man ut av en offerolle og inn i en sjefsrolle. Man tar rett og slett ansvar over sitt eget liv. I stedet for å tenke: «hvorfor skjer dette alltid meg?», «Jeg har ikke råd til å gjøre dette», «jeg får aldri byttet jobb», «jeg kan ikke/ jeg er ikke bra nok» etc. så snur man tankesettet, forhøyer sin energi og visualierer at man allerede har oppnådd det man ønsker seg. Du har kontrollen!

Ved å bruke noen enkle teknikker kan du komme nærmere målet ditt i dag!

Det finnes mange måter å manifestere på, jeg ønsker å dele med dere noen av de teknikkene jeg selv bruker. Jeg husker samboeren min og jeg skrev en ønskeliste sammen hvor vi skrev ned det vi ønsket oss i et hus. For eksempel:

  • Det skal være peis/ildsted, -skog og natur er rett i næreheten, -god plass å boltre seg på ute og plen,
  • lite trafikk slik at det trygt for barn og puser å være ute,
  • må kunne høre regnet når det regner på taket.

OBS: Dette er veldig konkrete ønsker. Jeg anbefaler deg å være mer generell, men det kan hjelpe som en del av visualiseringen å noen detaljer på plass. En fellesnevner for våre ønsker var at vi skulle være lykkelig der vi bor.

Ønskene vi hadde har alle gått i oppfyllelse! Nå bor vi et herlig hus på Tangen på Innlandet og er veldig lykkelige. Alle, både to- og firbeinte har det bra her. Vi er der vi skal være. Det tok nok riktignok noen år, men vi kom oss hit, steg for steg. Jeg jobbet med denne listen flere ganger og jeg skrev og sa takk bak hvert ønske. Jeg så for meg at slik skulle det være <3 Prøv dette du også, ikke vær redd for å drømme! Husk å takk universet. Takknemlighet er en vakker energi som fører til overflod!

La magien starte ved å sende ønskene dine ut til universet

Ikke være redd for å drømme stort! Her er det noen lette teknikker slik at du kan begynne å manifestere i dag:

Manifestering skjer i flere steg, både fysiske og mer spirituelle:
1) Først må du bestemme deg for hva du ønsker å manifestere. Det kan gjerne være flere ting, men jobb med et tema eller ønske om gangen. I følge manifesteringskongen Mike Dooley, kan du jobbe med flere ønsker av gangen, men det kan være lurt i starten å fokusere på en ting slik at du får et grep om hvordan manifestering fungerer.

Hva ønsker du deg? Eller hvordan vil du føle deg? Husk at dette må være noe for deg <3 Andre må  manifestere sine egne ønsker. Du har kun ansvar for deg selv og din egen lykke. DRØM STORT, VÆR GENERELL, IKKE HENG DEG OPP I FORTID ELLER FRYKT FOR FREMTID OG DETALJER!

2) Nå kommer den mer spirituelle siden av manifesteringen som kanskje kan føles litt rart: Nå skal du visualisere at du allerede har oppnådd det du ønsker deg. Som sjel er du allerede fullkommen! Vær takknemlig over det du har og hvor suksessfull du allerede er! Ved å forhøye din energi på denne måten tiltrekker du deg det du ønsker deg! Be universet om veiledning og støtte under din reise til å nå dine mål, for manifestering kan ta tid og vi må gjøre litt selv. Men er disse stegene på plass så er mye gjort. Tankesettet må endres. Hvis du trenger hjelp til å forhøye din energi kan du si denne setningen høyt eller inni deg selv tre ganger eller mer:

«Jeg er et guddommelig lysvesen og jeg har ubegrenset med muligheter!»

– Kyle Gray, Forhøy din frekvens

Denne setningen har jeg lånt fra bokenForhøy din frekvensskrevet av herlige Kyle Gray. Det føles kanskje litt rart og man blir litt fnisete med en gang, men samtidig så er denne setningen så utrolig kraftig og man føler seg kraftfull og stor da man sier den! Den minner oss om sjelens ubegrensethet og hvor fantastiske vi alle er. Vi har en hel verden av muligheter rett foran oss! Og vi fortjener det. Bruk den så ofte du ønsker.

3. Sett deg deretter skikkelig inn i hvordan det vil være/føles å ha oppnådd det du ønsker deg. Aksepter at dette har du allerede oppnådd!!! Hva ser du? Hva lukter du? Hvordan er du kledd? Ser du noen rundt deg? Hvilken årstid er det? Hvordan føles kroppen? Sett deg skikkelig inn i disse fysiske sensasjonene – bruk kroppen din. Dette hjelper deg å sette deg inn i din suksess.

4) Så må vi begynne å handle! Hva kan du gjøre for å bedre situasjonen og komme nærmere dine/ ditt mål? Hvis du ønsket ditt er å få skrevet en bok. Hvordan så for eksempel skrivebordet ditt ut da du visualiserte din suksess? Noe som ikke stemte? Så begynn å gjør endringer! Skriv gjerne en liste eller lag deg et vision board.

Fantasibilde med dame som holder timeglass, det er fullmåne i bakgrunn.
Jobb gjerne med månefasene for å få ekstra fart på manifesteringen din!

Månemagi hjelper deg deg å nå dine mål raskere og mer effektivt )O(
Månemagi, som jeg liker å kalle det, har blitt brukt i årtusener! Forskjellige ritualer ble gjort til de forskjellige månefasene. Ved fullmåne er det tid for å gi slipp, heale og forløse, en sirkel er slutt. Ved nymåne starter noe nytt og spennende å gro og alt kan skje!

  • Hva slags endringer kan du begynne med nå og planlegge å være ferdige med til neste fullmåne?
  • Behold den store drømmeni hjertet og sjelen, men vær realistisk med dine delmål, sørg for at du når målet ditt neste fullmåne. Du kan dele opp arbeidet ditt i så små deler du ønsker. Uansett så har noe skjedd i deg da du leser dette blogginnlegget, antageligvis klør du i fingra etter å begynne med arbeidet ditt.

Frem til neste gang sender jeg deg velsignelser og gode tanker vakre sjel! Husk: Du er et guddommelig lysvesen med ubegrensede muligheter!
Stor klem fra Ragna 🙂

Inspirerende forfattere og sider til manifesteringsarbeid:

  • Mike Dooley (Sjekk gjerne ut bokens hans Playing the Matrix.
  • Nina Furu, sjekk ut e-postkurset hennes, Et Rikere Liv, og nettsiden overflod.no.
  • Radeligh Valentine, tarotmester og mester i skape magi i livet sitt. Sjekk ut siden hans: Magical Things.
  • Yasmin Boland. Utrolig dyktig astrolog som har spesialisert seg på månemagi og som har utarbeidet egne teknikker som du kan bruke til å manifestere frem dine drømmer sammen med månefasene. Sjekk ut siden hennes her.Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.