Slik renser du tarot- og orakelkortene dine.

Har du, som meg, mange tarot- og orakelkortstokker liggende? Kanskje du har hørt at de bør renses energisk sett en gang i blant? Det stemmer! Her har du mine beste tips til hvordan du kan rense tarot- og orakelkortsokkene dine.

Mange metoder, her er mine forslag:

Det er viktig å rense kortene en gang i mellom, jeg gjør det daglig som en del av min arbeidsrutine. Man trenger ikke å gjøre det så ofte, men da det blir flere readinger hver dag, kan det være greit å rense de jevnlig slik at du opprettholder en god «energihygiene» og holder energifrekvensen til kortene høy.

Det finnes mange måter å rense tarot- og orakelkort på. Husk å rense beholderen/ boksen til kortene i blant også. Bruk samme metode på kortene. Her har du en liten oversikt over de metodene jeg liker å bruke mest, disse er:

  • «Banke» kortene.
  • Bruke hendene til å rense de energisk sett.
  • Bruke røkelse, gjerne salvie.
  • Legge krystaller på kortstokken i mellom bruk.

«Banke» kortene:

Slik banker du kortene dine for å rense de.

Dette er den metoden jeg bruker mest i hverdagen, rett og slett fordi det er så effektivt og lite tidkrevende. Denne metoden er mye brukt nettopp pga dette. Man tar rett og slett kortene i den ene hånden og bruker den andre til å «banke ut» gammel og eventuell negativ energi med knyttneven sin. dette gjør jeg mellom her kunde og det er en kjekk teknikk å bruke da man er på messe og det er mange kunder på rappen.

Rense kortene energisk med hendene:

Slik renser du kortene med bare hendene dine.

Man kan også rense kortene ved å bare holde de mellom hendene og tenke at de blir renset for gammel energi. Visualiser at du sender et hvitt vakkert lys gjennom kortene og at forrige klients energi, eller gammel energi blir nøytralisert og fjernet med dette hellige og rensende lyset. Hold til intuisjonen din føler at det er renset nok

Bruk røkelse til å rense kortene:

Slik bruker du røkelse til å rense kortene dine

Du kan også bruke røkelse, jeg foretrekker salvie, til å rense kortene for gammel energi. Dette gjør du enkelt ved å føre kortstokken gjennom røyken et par ganger. Du kan da et og et kort, men det går fint å ta hele kortstokken i en smekk også (jeg er lat). Salvie er den røkelsen som er mest tradisjonell å bruke til dette formålet, men bruk den røkelsen du selv syns er best.

Legge krystaller på kortene mellom bruk:

Slik kan du bruke krystaller til å rense tarotkort for deg

Du kan også legge din favorittkrystall oppå kortstokken mellom bruk. Da renses og heves energien til kortene mens du jobber med andre ting. Krystaller er fantastiske verktøy til dette. Jeg bruker bergkrystall og selenitt til denne type renselse.

Bruk gjerne røkelse til å rense kortene dine.

Her er det en liten YouTube-snutt om hvordan du kan rense dine tarotkort:

Takk til Herman som var med og filmet i dag og har hjulpet meg som en del av sin skoles solidaritetsprosjekt hvor inntekten går til gatebarn i Boliva. All inntekt på tjenesten «Et kort» fra denne dagen gikk til dette formålet.

Behind the scenes

Jeg ønsker deg som leser dette lykke til med å rense tarot- og orakelkortene dine 🙂

Klem fra Ragna. 🙂

PS: Lurer du på hvor jeg har fått tak i den nydelige ametystgrotten på filmen og bildene? Sjekk gjerne ut MOORE.no for å å finne din egen amatystgrotte, krystaller eller nydelige smykker 🙂

ametystgrotte
Ametystgrotte fra moore.no

Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.