Jeg savner Doreen Virtue …

Bilde av Doreen Virtue
Doreen Virtue slik jeg husker henne

Verden er litt mindre fargerik uten Doreen.

Det kan kanskje høres ut som om jeg snakker om et menneske som har gått bort og det er kanskje ikke så langt unna …

7. januar 2017 fikk en av alternativverdens største frontfigur, Doreen Virtue, en visjon og beskjed fra Jesus – at hun skulle stoppe med alt det hun drev med fordi det var djevelens verk og gikk i mot Guds regler. Dette tok hun til seg og forklarer det med at hun ble forelsket i Jesus og etter at hun har lest gjennom bibelen x-antall ganger og i forskjellige versjoner så har hun konkludert med at hun var på den gale sti i mange år. Nå har hun i følge seg selv kommet på riktig vei og ønsker å dra alle med seg på den.

Laget liste fra A-Z over alt innen New Age/ alternativbransjen som er djevelens verk eller gudsavdyrkelse

Ikke nok med at hun stoppet med sitt livsverk, hun fører også et korstog og går hardt ut mot alternativbransjen og alt annet som ikke følger bibelens retningslinjer. Hun råder sine følgere å skifte vei og gi seg hen til Jesus og Gud sine ønsker. Lag deg litt popcorn, eventuelt finn kleenexen, og les over listen hennes her:

Fortsatt igjen popcorn? Da kan du se mer av de vage forklaringene hennes på hvorfor hun har konvertert her på den nye You-Tube kanalen hennes:

https://www.youtube.com/watch?v=AgtsyEwcakc&t=2s
Jeg blir bare trist av å se disse videoene og må få dette av hjertet mitt.

Jeg skal ikke svartmale Doreen, men må bare lufte tankene og følelsene mine

Bøker og orakelkort.
Mine bøker, tarot- og orakelkort av Doreen Virtue

Da jeg hørte dette tilbake i 2017 så trodde jeg ikke på det først, jeg bare fattet det ikke. Som bildet over viser så har jeg en haug med bøker og kort som Doreen har laget eller vært med på å lage. Jeg har også tatt et nettkurs som ga meg en sertifisering som «Fairyologist». Dette er det stor sjans for at som sitter å leser har et eller annet produkt av Doreen også. Nå er alle disse nettsidene slettet og nede, de forskjellige kursene er stoppet. Hun gjør alt i sin makt for å slutte distribusjon av bøker og kort. Så ta godt vare på det du har av Doreen sitt materiale, det kan få stor verdi i fremtiden. Hun var så utrolig viktig for alternativbransjen og har hjulpet mange av oss lysarbeidere med å komme videre.

Jeg tok dette spennende nettkurset om alver i 2016 og ble dermed sertifisert «Fairyologist».

Senere kjente jeg sterkt på følelser som sinne, sorg og avsky. Mest av alat sorg! Jeg savner Doreen … Den ekte Doreen. Det hun skriver nå føles ikke ekte, det føles ikke slik som det var da hun jobbet innen alternativbransjen – det var så genuint henne! Hun var en stor inspirasjon og hun spredde lys rundt seg overalt!

En hel alternativverden i sjokk og sorg

Det er vel nettopp det at hun får i strupen på alt hun har jobbet med i mange år som sjokkerer alle. Doreen har gitt ut utallige bøker, englekort, tarotkort, orakelkort, nettkurs, seminarer og sertifiseringer … Også plutselig snur hun bare alt på hode, gir det ikke bare en kald skulder, hun peker med dømmende finger på alt og bruker sin status til å fordømme og sende ut negativ energi og frykt.

steinengel
Kanskje skytsenglen hennes også er litt trist over dette?

Jeg er ikke alene om å føle meg sjokkert og trist. Et lite søk på google: «what happened to Doreen Virtue» og du får opp uttallige blogginnlegg og YouTube videoer med kjente og ukjente profiler i bransjen som snakker ut og forklarer sin frustrasjon slik jeg gjør nå.

Det er nettopp det å bruke følelsene sine hun anbefaler i sin bok fra 2016: «Have the courage to be Creative» som er en av de bøkene jeg leser i disse dager. Det er også denne boken som har motivert meg til å rive litt opp i dette og få det ut av systemet. Nå har jeg fått gjort det. Jeg sender Doreen bare lys, kjærlighet og varme tanker og oppfordrer deg til å gjøre det også. Jeg håper inderlig hun snur i fremtiden og fortsetter med det magiske arbeidet som hun nå har lagt bak seg.

Her er en liten videosnutt hvor jeg lufter tankene mine på YouTube, følge meg gjerne der også:

Ønsker deg en magisk dag videre. Klem fra Ragna 🙂


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.