Grunnet koronaviruset har jeg valgt å kun tilby avstandsbehandlinger og veiledninger.

Spira Healing og smittevernstiltak mot korona

Alternative behandlere var/ er en av de gruppene som har blitt berørt grunnet koronapandemien. 20. april 2020 kom det nye retningslinjer som tilsier at man kan åpne igjen hvis man følger disse tiltakene.

Dise tiltakene er i teorien mulig å gjennomføre, men jeg har valgt å fortsette med kun fjernhealing og veiledninger over telefon eller per e-post på ubestemt tid fremover. Grunnen til dette er at mitt kontor er i mitt eget hus og jeg ønsker ikke å utsette familien min for mer risiko enn nødvendig, spesielt ikke når det kan løses enkelt på andre måter.

Behandlingsbenk byttet ut med meditasjonsstol

Godstolen er på plass.

På ubestemt tid så er min kjære behandlingsbenk byttet ut med et av mine favorittmøbler: en gammel, slitt, men veldig god lenestol. Denne bruker jeg da jeg sender healing på avstand (fjernhealing) og når jeg mediterer.

Jeg elsker å sende fjernhealing og syns i mange tilfeller at dette er en mer kraftfull og effektiv healingform ettersom man er helt uforstyrret i sendingen av energi.

Med det sagt så savner jeg jo å ha kunder og møte folk rent fysisk, det har vært veldig koselig å oppleve at folk «lander» helt på benken når de får healingmassasje. Men koronapandemien gjør dette mye mer utfordrende enn tidligere, jeg kan hjelpe ved å gjøre det på avstand. Det vil også komme nettkurs og webinarer slik at du kan jobbe med din spirituelle selvutvikling og spre lys, kjærlighet og glede videre. På denne måten gjør vi verden et bedre sted sammen. Jeg arrangerer også online meditasjonskvelder du er velkommen til å være med på.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle lure på noe.

Klem fra Ragna