Reklame plakat med tarotkort i bakgrunnen hvor det står "Hvordan blir resten av 2019 for deg? Bestill Halvårsveiledning"
Bestill Halvårsveiledning

Er du fornøyd med der du er nå og lurer du på hvordan resten av året blir?

Da er vi allerede over halvveis inn i 2019, hvordan går det med mål, delmål og planer? Føler du at du er der du skal være, eller der du ønsket å være da du tilbake i januar la planer for hvordan året skulle bli?

Er du det, så er det kjempebra! Men for mange av oss så er det fort gjort å skli litt utenfor planene våre. Noen ganger trenger vi inspirasjon, motivering og råd for å komme oss «på beina igjen» og fortsette mot våre mål.

Hånd som holder en krystallkule

Halvårsveiledning kan hjelpe deg å finne tilbake til den stien du ønsker å gå eller bare gi deg noen hint om hva som kommer.

Visste du at jeg tilbyr en tjeneste hvor jeg ser på de neste 6 månedene pluss hovedtema?

Her legger jeg et stort kortlegg hvor jeg går i dybden av tematikken universet har på lur for deg. Med hjelp av tarotkortene mine og mitt klarsyn ser jeg på hva månedene foran deg har i vente.

Du får en personlig og detaljert analyse av kortene måned for måned, samt andre beskjeder som kommer inn via klarsynet underveis. Jeg tilbyr denne tjenesten både over telefon/skype og skriftlig. Men her anbefaler jeg skriftlig for da kan du bruke dokumentet gjennom hele den kommende perioden.

Hvis du ønsker det skriftlig får du det tilsendt på e-post til odel og eie. En Halvårsveiledning ligger vanligvis på 5 A4 sider 🙂

Forstå meg rett, du trenger ikke å ha masse konkrete planer og mål for å ville ha en veiledning. Det er uansett kjempespennende å lese hva kortene har å si om de kommende månedene 🙂

Du kan lese mer om og bestille Halvårsveiledning av meg i butikken.

Ragna med tarotkort
La meg hjelpe deg å se hva resten av 2019 har på lur.

Bestill Halvårsveiledning


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.