Start dagen med overskudd

Trenger du en ekstra boost og litt påfyll for å starte dagen? Øk din hjerteenergi og fyll deg selv med energi, kjærlighet og lys med denne lille meditasjonen på litt over 6 minutter:

Meditasjonen starter etter 2 min. og 20 sek.

Vil du meditere mer med meg?

Ca. en gang i måneden holder jeg en lengre meditasjonskveld for en egen gruppe med påmeldte under fullmånen. På disse kveldene leder jeg deltakerne gjennom en litt lengre guidet meditasjon, samt holder et lite fullmånerituale. Det er masse rom for spørsmål og deling av erfaringer.

Bli gjerne med å mediter online førstkommende torsdag kl. 20. Meld deg på her:

Husk at selv noen få minutter med meditasjon gjør underverker for helsen din. Syns du det kan være vanskelig å finne din meditasjonsform, kan du lese denne artikkelen for inspirasjon.

Del dine erfaringer, få og gi inspirasjon i Spira Healing sin meditasjonsgruppe.

Velkommen <3


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.