Koronakrisen har satt ting i perspektiv og i påsken åpnet jeg opp for veiledninger og healing igjen

Alt faller på plass når det skal

I mars bestemte jeg meg for å stenge ned for veiledninger og healing en stund slik at jeg fikk fritatt mer tid til kursutvikling. Hodet og kroppen var sliten. Det var lang ventetid på timer hos meg og jeg hadde ikke den oversikten jeg ønsket. Så kom korona for fullt i Norge. Alt har blitt satt på pause og hverdagen er ganske så annerledes nå enn for bare to måneder siden. Dette hjalp meg å prioritere hverdagen min annerledes og sette ting litt i perspektiv.

Kursutviklingen har gått fremover, men veldig sakte. Det går helt fint, jeg faller til ro med at ting faller på plass da det skal. Kallet om å hjelpe folk i denne urolige og usikre tiden har vært større. Derfor bestemte jeg meg i påsken å åpne opp igjen for bestillinger av healing på avstand (fjernhealing) og veiledninger over telefon og per e-post. Dette har føltes veldig riktig og bra.

Digitale løsninger er gull verdt i denne tiden.

Mer tid til alt takket være digitale løsninger og grensesetting

Selv om koronaviruset har føltes utfordrende har det også belyst alle mulighetene som faktisk ligger ute der. Jeg har blitt velsignet med en etterlengtet innsikt om at man kan få til kursutvikling og hjelpe klienter ved å være strukturert og sette grenser. Det gikk opp for meg at jeg selv var sjefen over min egen arbeidshverdag og jeg kan faktisk forme den akkurat slik jeg vil! Ved å stoppe opp litt, jobbe innover, så kan man finne mye godt.

Ved å ha meditasjonskvelder over Zoom, mer livesendinger på Facebook og Instagram + ha veiledninger over telefon og utføre healing på avstand har jeg fått mye mer tid til skriving ellers. Det blir nok mye mer løsninger digitalt fremover også, noe jeg gleder meg til!

Kurs og nye medlemsgrupper kommer

Det er mye spennende som skal skje i Spira i løpet av 2020. Meld deg gjerne på nyhetsbrevet i skjemaet øverst på høyre side for å få nyhetene der først. Det kommer kurs med både fokus på tarot og andre spennende spirituelle temaer. Det vil også bli mulig å ta workshoppen om intuisjon og klarsyn digitalt sammen med meg om ikke så lenge. Målet er også å få en medlemsgruppe/ portal for de som er i spirituell utvikling på plass om ikke så lenge!

Alt faller på plass da det skal og gleder meg til alt som kommer og som er akkurat nå 🙂

Ønsker deg som leser dette alt godt, kjærlighet og glede!

Klem fra Ragna 🙂

Det har vært superkos (og litt utfordrende) å ha mer tid med familien den siste tiden. Lukas har vært kontorassistent mange ganger <3 Selv om jeg har hatt mindre tid, så har jeg tatt igjen med fokus på de oppgavene som er viktig for meg.

Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.