Takk til de fantastiske deltakerne som var med på helgeworkshoppen i slutten av janaur <3

Da var februar allerede godt i gang, tida flyr når man har det gøy!

Januar har vært en utrolig flott måned. Jeg har storkost meg med meditasjonskveld, livesending og ikke minst helgeworkshopen i energibeskyttelselse, intuisjon og klarsyn som jeg holdt i slutten av måneden. For en gruppe, jeg bøyer meg i støvet! Det er så inspirerende å se folk ta i bruk evnene sine!

Det blir flere workhops og kurs utover 2020, disse er i planlegging og jeg kommer med informasjon både på e-post og nettside så fort alt er klargjort. Jeg kan røpe at jeg er i full gang med å utvikle et nettkurs i tarot etter veldig mange henvendelser. Tusen takk til dere som får meg i gang, dette har jeg jo drømt å gjøre lenge!

Ikke nøl med å ta kontakt med med tips og ønsker til tematikk til workshops, foredrag og kurs. Dette setter jeg veldig pris på. 🙂

Denne måneden skal jeg prøve noe nytt med å holde ukentlig korte (20-30 min) livesendinger om forskjellige spirituelle temaer. Disse blir liggende på Facebook og på YouTube slik at du kan se opptak hvis du ikke fikk med deg selve livesendingen. Det blir en på kveldstid som jeg svarer på spørsmål live slik jeg har gjort før også. 

Møt meg på alternativmessen i Drammen. Dette bilde er fra Body Mind Spirit messen 2019.

Det blir også mulighet til å møte meg på alternativmessen i Drammen denne måneden. Den blir holdt på Hotell Scandic Ambassadeur helgen den 22.-23. februar. Der skal jeg i tillegg til å selge klarsynt veiledning på stand også holde foredrag hvor jeg trekker tarotkort til salen. Håper jeg ser deg der. 

Ønsker også å nevne at det er litt ventetid på bestilling av alle typer veiledning og behandling, derfor oppfordrer jeg deg til å bestille i god tid hvis du ønsker deg veiledning eller healing/ healingmassasje/ fjernhealing. Ved bestilling får du raskt en bekreftelses e-post med tidspunkt du kan forvente din veiledning. 

Kunne du tenke deg en personlig klarsynt veiledning eller healing så kan du bestille det via butikken her.

Bli med på avslappende meditasjonskveld på Store Gillund gård torsdag 6. februar kl. 19.

Dette skjer i februar?

Dette blir en herlig måned fylt med livesendinger, utvikling av kurs og alternativmesse i Drammen. I tillegg blir det kos med veiledninger, healing og spennende samtaler med klienter.

  • 6. februar, kl. 09:00: Livesending på Facebook og Instagram med fokus på takknemmlighet og hvordan du kan bruke dette slik at du får mer glede og overskudd i livet ditt.  
  • 6. februar, kl. 19:00: Meditasjonskveld på Stange. Her er det ingen bindende påmelding på, det er bare å møte opp, les mer om disse samlingene her.
  • 13. februar, kl. 20:00: Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg svarer på spørsmål på direkten. 
  • 20. februar, kl. 09:00: Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg snakker om hvordan du velger nye tarot- og orakelkortstokker. 
  • 22.-23. Februar: Alternativmesse i Drammen. Jeg tilbyr klarsynt veiledning med tarot- og orakelkort på standen min. I tillegg skal jeg holde foredrag og trekke kort for salen. Les mer og bli med på messen her. 
  • 27. februar, kl. 09:00: Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg snakker om fordelene med å ha en daglig spirituell praksis og hvordan du kan komme i gang!

Ønsker deg med dette en magisk februar måned!

Stor klem fra Ragna 🙂

Kategorier: Nyhetsbrev

ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.