Velkommen april, sol og varme – store endringer fremover! 

Kjære følger av Spira Healing, tusen takk for at du følger meg!
Denne måneden startet, som mange av dere dessverre ble påvirket av, med et dataangrep på Facebook-siden til Spira Healing, jeg vil benytte anledningen og si tusen takk for alle varslinger, hjelp og varmende ord i denne kjipe runddansen. Hjertet mitt ble revet i filler med tanken på alle som ble skuffet når de trodde at de hadde vunnet/ skulle få en gratis reading av meg. Dette var del av et forsøk på å lede dere følgere inn på en side hvor svindleren forsøkte å hente kontoopplysninger. Forhåpentligvis greide mange av dere å stoppe i tide. Svindleren er rapportert inn til Facebook. Hvis du har opplevd noe av dette så anbefaler jeg også deg til å rapportere inn, desto flere som gjør dette, desto bedre!

Nå er heldigvis dette over og det ser ut til å ha roet seg. Jeg vender blikket fremover og skal fokusere på en rekke spennende prosjekter, utvikling av Spira Healing og meg selv nå i vår. Dette gleder jeg meg veldig til og har en følelse av at det blir en stor endring hos mange av oss. Både i naturen rundt oss, men også en del spennenede indre prosesser som vil ta sted denne våren.  

Håper du og får en spennende og energisk april! 

Igjen: takk for at du følger Spira Healing <3

Denne våren skjer det mye spennende endringer for denne heksa her, det er bare å følge med: 

Fra og med 1. mai 2021 slutter jeg med enkeltveiledninger og behandlinger på ubestemt tid. Dette er for å frigjøre enda mer tid til medlemssiden, samt andre prosjekter jeg lenge har hatt lyst til å fokusere på. Det er per nå ikke mulig å bestille sånne type tjenester av meg. Det kommer til å skje masse spennende fremover, så bare å følge med 💜

Meditasjon for å finne indre ro og for å jorde deg: 

Bruk naturen som en del av din spirituelle praksis!

Bli medlem i Din spirituelle reise og lær mer om hvordan du kan bruke naturen som en del av din spirituelle praksis du også🌳

Naturen er der som en fantastisk visdomskilde og verktøy du kan bruke når som helst som del av din spirituelle praksis. I april er fokuset i Din spirituelle reise naturmagi. Denne livlige og herlige vårmåneden kan du bli med å finne energi, samt ro og svar fra Moder Jord ved å koble deg ekstra til hennes visdom. Medlemmene skal få prøve seg på en herlige avslappende jordingsmeditasjon og jordingsprinsipper, samt prøve deg på sansetur ute (eller inne) i naturen.

Bli medlem i «Den spirituelle reise» og bli med å utforske hvordan du kan bruke naturen i din spirituelle praksis nå i april. Første livesending er 7. april kl. 20 for medlemmer. I tillegg til livesendinger får du guidede meditasjoner med i medlemskapet ditt, healinsirkel, samt månedlige og ukentlige veiledninger + mye, mye mer. Les mer om medlemskapet her.

Bli medlem og del din spennende spirituelle reise sammen med andre likesinnede i dag:

Oversikt livesendinger med Spira Healing i April:

  • Fredag 16. april kl. 09: «Healingfrokost» på Facebook og Instagram, Ragna guider seerne gjennom en beroligende meditasjon og sender healing til de som ønsker det under livesendingen. Sendingen varer i ca. 30-40 minutter.
  • AVLYST: Torsdag 27. april kl. 20: «Te og Tarotmed Ragna». Under denne sendingen svarer jeg på spørsmål med tarot live på Facebook og Instagram. Sendingen varer ca. en time. (Jeg svarer ikke på spørsmål rettet om helse, død eller graviditet. 

Her kan du lese artikkelen «Hva skjer i april» som jeg har skrevet for Medium sine nettsider: 

Her kan du lese nettartikkelen jeg har skrevet for Medium om hva som skjer av månefaser i april, samt hva tarotkortene mine sier om måneden 🙂 

Ønsker deg en nydelig og energisk april måned! 
Varme, smittefrie klemmer sendes til deg som leser dette 🙂 

Kategorier: Nyhetsbrev

Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.