Starten på sommerens slutt

August er godt i gang og en herlig sommerferie med masse inntrykk, følelser og indre reiser er over. Selv om august er en sommermåned markerer den også starten på sommerens slutt. Høsten er like rundt hjørnet og det første kornet begynner å bli gult. I skogen er det dekket et herlig koldtbord med deilige friske bær og etter hvert sopp som kan spises.

Foto: Julie Strømsnes.
Hun er en utrolig dyktig tatovør!
Følg henne gjerne på Insta.

I ferien har jeg storkost meg med familie og venner her i Norge. vi hadde en liten tur opp til Trondheim for å besøke gode venner, være litt turister og jeg fikk tatt en episk tatovering jeg har ønsket meg lenge!

Godt å koble helt ut

Selv om jeg elsker jobben min, så har det vært helt herlig å koble helt ut fra sosiale medier og den daglig rutinen (har savna den litt og). Dette har vært en fin tid hvor jeg har gitt slipp og fått kjent litt på hva som er vikig for meg.

Tull, fjas og kos med verdens beste Lukas i Trondheim.

Det har vært masse hyggelig tid sammen med familien min, det har gjort godt. Nå føler jeg meg klar for høstens spennende nye vei.

Nydelig blomster fra Lukas <3

Blir en annerledes høst enn planlagt

Denne sommeren fant jeg ut at alle smertene og den jevnlige migrenen min er grunnet en sykdom som heter fibromyalgi. Selv om jeg har hatt en mistanke om dette lenge selv så er det alltid rart å plutselig ha diagnosen. På mange måter så føltes det med en gang som et tap, men etter å ha latt det hele synke inn en stund, så følte jeg en stor indre ro.

Jeg er på rett vei og det jeg planlegger for høsten er den veien jeg skal gå. Før jeg visste helt sikkert at jeg hadde fibromyalgi så har jeg lenge vurdert å slutte med enkeltveiledninger og behandlinger. Jeg følte alltid en liten uro i forhold til om formen holdt til neste avtalte veiledning eller healing. Migrene, nakke- og skuldersmerter har satt meg til tider helt ut og det er så leit å måtte avlyse veiledninger og healing.

Vil hjelpe flere samtidig

Ettersom en kropp med fibromyalgi ikke alltid passer med en A4-arbeidshverdag har jeg bestemt meg på ubestemt tid å ikke gi enkeltveiledninger og behandlinger. Fokuset og tiden min blir nå kun brukt på innhold som kan hjelpe, inspirere og motivere flere samtidig. Derfor blir det nå fullt fokus på å få medlemssiden «Din spirituelle reise» opp så fort som mulig. I tillegg kommer jeg til å fortsette med meditasjonssamlinger online under full- og nymåne, samt få laget flere spennende spirituelle nettkurs. Når medlemssiden er oppe og går, så blir det nettkurs i tarot som blir det neste store prosjektet i høst.

Noen ord om hvorfor jeg slutter med enkeltjenster og behandlinger

Hva skjer i august med Spira Healing?

  • 13. august: Morgenkaffe of tarot, jeg svarer på dine spørsmål med hjelp av tarot- og orakelkort. (livesending kl. 09:00)
  • 19. august: Meditasjon under nymånen (kl. 10:00, via Zoom). Meld deg på her.
  • 25. august: Sender healing live. (kl. 20:00)
  • I løpet av august: Medlemssiden «Din spirituelle reise» lanseres. Jeg gir bort første måneden til en heldig seer <3 (Eksakt dato og tid kommer).
Motivasjonen er på topp for høsten 2020. Fra nydelig tur på Skagsvola i Trysil.

Månefaser, paganistiske høytider og hva tarotkortene sier om august: 
Hver måned ser jeg på månefaser, ev. paganistiske høytider samt hva tarotkortene mine sier om den kommende måneden. Les gjerne nettartikkelen i Medium om hva som skjer i denne herlige måneden: 
Les gjerne min siste Medium-nettartikkel og se hva som skjer i august

Håper med hele mitt hjerte at min erfaring og tips hjelper, motiverer og inspirerer deg som leser dette. Takk for at du tok deg tid til det!

Stor klem fra Ragna.


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.