1. mai er det Beltane, les mer om dette her.

Denne våren er annerledes, men også veldig fin

Det kan være vanskelig å fokusere på det som er positivt, koronapandemien har tvunget oss til å se innover og kjenne på det som er viktig for oss. Hva gir deg lykke og hva fyller hjertet ditt med kjærlighet og takknemlighet? Kanskje du har mistet jobben, eller er permiteret – jeg føler virkelig med deg, men prøv å fokusere på det som er bra i livet og se på dette som en kjempestor sjanse!

Kanskje du endelig har tid og rom til å ta den etterutdanningen eller kurset du har drømt om? Syns du at du har hatt lite tid til å være med familien eller pusse/ reparere i hjemmet? Eller Kanskje du endelig kan skrive den boka du har hatt i hodet i evigheter? Dette er tiden til å gjøre det, grip øyeblikket og muligheten! Det kan hende at dette lille irriterende viruset som har satt verden på hodet var det kraftige sparket bak du trengte for å komme nærmere din drømmejobb og drømmeliv.

Les mer om hvordan du kan manifestere frem dine planer og ønsker her. 

Bilde er fra da vi var med på dugnad og plukket søppel i nærmiljøet. Dette er en en fin ting du kan gjøre rent fysisk, men også mentalt nå i mai, hva slags «mental søppel» holder deg tilbake fra å nå dine drømme.

Mai er en måned hvor naturen virkelig setter i gang høygiret med vekst. Ta vare på naturen, plukk søppel hvis du ser det slik at ting kan vokse så fritt som mulig uten å bli hindret av plast og skrot. Vær god mot dyrene og vær god mot deg selv og andre. Jorden er svært fruktbar og det samme er din skjebne hvis du tør å kjenne etter og forfølge dine drømmer. Gjør deg selv en tjeneste og plukk «søppel» fra ditt indre. Frustrasjon, sinne og bitterhet fører ikke til vekst, men det gjør kjærlighet og kreativitet. 

Bruk denne fruktbare tiden til å sette i gang med nye prosjekter og planer. 1. mai er det Beltane, bruk energien som denne dagen bringer med seg og sett i gang. Du kan lese mer om Beltane i denne nettartikkelen jeg har skrevet for Medium. 

Ukentlige livesendinger fortsetter

Forhåpentligvis inspirerer livesendingene jeg holder med jevne mellomrom. Jeg kommer til å fortsette med ukentlige livesendinger med forskjellige temaer. Noen sender vil også bli sendt fra morgen av. Gleder meg veldig til dette 🙂 

Meditasjonskvelder på Zoom

Ettersom vi ikke kan møtes fysisk nå, så skal jeg begynne med meditasjonskvelder online. Dette vil foregå over den enkle og praktiske møteplattformen Zoom.

Du kan melde deg på her. Hvis du ikke allerede har Zoom (som er helt gratis) vil du få mer informasjon om hvordan du kan laste ned dette tilsendt på e-post. Da du har forhåndsbetalt kvelden får du tilsendt en link som gir deg tilgang til meditasjonskvelden.

Meditasjonskvelden varer ca. en time og koster 200 kr. 
Velkommen! 

Nyt naturen i mai <3

Dette skjer i mai: 

Mai blir en måned med fokus på blant annet få på plass en medlemsportal for spirituelle spirer, det blir spennende! Ellers blir det mye fjernhealing og veiledninger, jeg gleder meg! Det bli også jevnlige livesendinger og meditasjonskveld. Tidspunkt og innhold er satt med forbehold om endringer.

  • 4. mai, kl. 09:00: «Mini morgenmeditasjon med Ragna». Livesending via Facebook og Instagram. 
  • 7. mai, kl. 20:00: Meditasjonskveld med lengre guidet meditasjon og rom for spørsmål/ refleksjon, online via møte på Zoom (Deltakelse koster 200kr). Meld deg på her.
  • 14. mai, kl. 09:00: «Morgenkaffe og korttrekk med Ragna». Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg trekker kort og svarer på spørsmål gratis.  
  • 22. mai, kl. 09:00: «Nymånemanifesterning med Ragna». Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg leder deg gjennom en liten manifesteringsvisualisering. 
  • 28. mai, kl. 20:00: «Healingkveld med Ragna». Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg leder deg gjennom en liten visualisering og sender healing til de som ser på. 

Månefaser, paganistiske høytider og hva tarotkortene sier om mai: 
Hver måned ser jeg på månefaser, ev. paganistiske høytider samt hva tarotkortene mine sier om den kommende måneden. Les gjerne nettartikkelen i Medium om hva som skjer i denne herlige måneden: 
Les gjerne min siste Medium-nettartikkel og se hva som skjer i mai. 

Ønsker deg en kreativ, fruktbar og magisk mai måned!
Ha en gledesfylt Beltane og velsignet skal du være. 
Stor klem fra Ragna 🙂 

Vixen og jeg ønsker deg en magisk mai måned og en gledesfylt Beltane <3

Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.