Endelig er våren her!

Wohoo! Våren er her 😀 Endelig er den første vårmåneden her, det er så utrolig deilig og jeg koser meg med følge med på naturen hver dag. Det skjer så mye nå som solen tar mer og mer tak og snøen smelter bort!

Her på Tangen er nesten all snøen smeltet og det begynner å skje ting i bakken og i trærne! Jeg så gåsunger allerede den 28. februar, fantastisk! Dette er en herlig og kraftfull tid hvor vi får mer og mer energi sammen med solen som snart har «vunnet» over natten. 20. mars er det vårjevndøgn og fra dette tidspunktet så blir dagene bare lengre og lengre, herlig 🙂 Dette er det perfekte tidspunkt å så og pleie dine ønskefrø som du fant i vinterens mulm og mørke. Dette er tiden for handling! 

Denne måneden skal jeg snakke om noen av mine favorittøvelsen innen min spirituelle praksis i medlemsgruppen Din spirituelle reise: nemlig hvordan du kan lage deg ditt magiske kraftsted/ alter og hvordan du kan beskytte energien din ved å kalle på elementene og universet. 

I tillegg så blir jeg tante til en nydelig gutt nå i mars, herregud som jeg gleder meg! Søsteren min skal nemlig få barn og denne heksa her er helt supergira! Det skal bli så kos at Lukas får en fetter til (han har noen fra før) takket være vår kjære bonussøster Anja (og partner in crime, hehe). Det er så herlig med familieforøkelse og hjertet mitt er fylt til randen av forventning, glede og kjærlighet. 

Håper du og får en nydelig og magisk mars! 

Takk for at du følger Spira Healing <3

Under kan du lese litt mer om hva som skjer i mars hos denne lykkelige heksa her: 


Meg og søsteren min Anne tilbake i 2018 når vi var på vår fantastiske søstertur i Irland. (Noen kilo siden for oss begge!). Jeg gleder meg stort til å bli tante til lillegull som kommer til verden denne måneden <3  
20. mars er det Ostara igjen – vi feirer at våren er tilbake!
Kos deg med glade farger og herlig energi under månedens paganistiske høytid: Ostara. Under vårjevndøgnet 20. mars er det tid for den herlige paganistiske høytiden Ostara. 

I samme øyeblikk går vi inn i Værens tegn, dyrekretsens første tegn, og det er på mange måter en ny start som kommer sammen med denne vidunderlige høytiden. Vi blir fylt med energi og pågangsmot for en ny start av naturens syklus.Dette er en sabbat som er en hyllest til våren, fruktbarhet og skapelse, ofte er den knyttet til påske. På engelsk heter påske Easter, og Ostara skrives også ofte som eostre. I 2021 kommer Ostara et par uker før påsken feires i Norge.

Spre litt magi i din spirituelle praksis i mars!

Paganisme er en samlebetegnelse, eller en slags paraplybeskrivelse for «de gamle metodene», tradisjonene mennesker på tvers av kontinenter, i tusener av år har utført for å skape seg det livet de ønsker seg. Paganisme favner både druidisme, tradisjonell heksekunst, den nye religion Wicca, sjamanisme, og de som lager sin helt egen vei med en god blanding av alle tradisjoner, nemlig eklektiske hekser (litt sånn som meg).

Disse gamle metodene og tradisjonene er ikke bare en egen form for manifestering, det er også en form for levesett, et levesett jeg elsker og føler meg virkelig hjemme i! Kanskje jeg kan inspirere deg og lære deg noe nytt og spennende denne vårmåneden? 

Bli medlem i «Den spirituelle reise» og bli med å utforske din magiske side nå i mars. I tillegg får du guidede meditasjoner med i medlemskapet ditt, healinsirkel, samt månedlige og ukentlige veiledninger + mye, mye mer. Les mer om medlemskapet her.

Du kan også melde deg direkte inn her:

Bli medlem i mars og lær om paganisme, hverdagsmagi og mye mer!

Oversikt livesendinger i mars:

  • Torsdag 4. mars kl. 20: «Te og Tarot med Ragna». Under denne sendingen svarer jeg på spørsmål med tarot live på Facebook og Instagram. Sendingen varer ca. en time.
  • Tirsdag 23. mars kl. 20: «Gratis Healing» på Facebook og Instagram, Ragna guider seerne gjennom en beroligende meditasjon og sender healing til de som ønsker det under livesendingen. Sendingen varer i ca. 30-40 minutter.
Bli med i mars og få våde gratis fjernhealing og kanskje svar på dine spørsmål <3

Bruk den økende energien til å komme nærmere dine ønsker!

Se om du kanskje kan lære noe nytt denne herlige vårmåneden. Dett er et perfekt tidspunkt for handling. Hva kan du gjøre akkurat her og nå for å komme litt nærmere dine drømmer? Kanskje lese en bok, ta et kurs, nå ut til fagpersoner? Jeg har fordypet meg litt mer i alvologi (her sammen med Snapp på armen) og Lukas har økt sin interesse for mammas mange rare duppetiter, spesielt krystaller. Hva har du lyst til å lære deg i mars?
Lær noe nytt i mars 🙂
Her kan du lese nettartikkelen jeg har skrevet for Medium om blant annet hva som skjer av månefaser, paganistiske høytider og hva tarotkortene mine sier om mars måned 🙂 
Ønsker deg en nydelig og magisk mars måned! 
Varme, smittefrie klemmer sendes til deg som leser dette 🙂 
Kategorier: Nyhetsbrev

Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.