Godt Nyttår – måtte 2020 bli et magisk år!

2020
Godt nyttår!

Takk for det gamle! Håper du som leser dette har hatt en kjempefin og koselig julefeiring. Nå er det et nytt år med nye muligheter! Måtte 2020 bli et magisk år for deg! Manifester at hverdagen allerede er fantastisk og magi vil skje! Lurer du på hvordan du skal manifestere kan du lese denne artikkelen her. 

Prøv og prøv igjen!

2020 starter med masse aktiviteter for min del, både spennende og skummelt på samme gang. 2019 har virkelig vært et vekstår for Spira Healing og meg personlig. Det har vært et år preget av prøving og feiling, prøve igjen og lykkes. Det jeg tar med meg som den viktigste læringen er å ikke gi seg selv om det er litt motgang. Flere ganger har universet bevist for meg at det er bare å værsågod å følge hjertet, ha tillit og fortsette med arbeidet sjelen min skal gjøre i dette livet. Manifestering, meditasjon og positiv visualisering har vært viktige verktøy for min vekst. Også kan jeg ikke rose samboeren min Kim nok for all støtte og kjærlighet da jeg syns ting har vært tungt. Han er fjellet mitt og jeg er så utrolig takknemlig for at han hjelper og heier meg frem! 

Har trosset frykt i 2019

I 2019 har jeg trosset mye frykt og holdt flere livesendinger, arrangert kurs om intuisjon og klarsyn, vært på flere alternativmesser og startet med meditasjonskvelder. Dette har vær kjempemoro og det blir flere kurs i 2020 både på nett og i kurslokaler her og der. Følg med på nettsiden min for påmelding. 

Jeg har også fått en deltidsjobb som filmanmelder i Hamar Arbeiderblad, noe filmviteren i meg jubler for. I tillegg har jeg fått fast spalte med dagens kort i Magasinet Medium sin nettside: www.mittmedium.no, samt flere nettartikler i løpet av hver måned. Jeg er så takknemlig for alt dette! Hjertet mitt jubler over at jeg kan bruke og kreativiteten, klarsynet og healing-evnene mine til å hjelpe mennesker – og samtidig leve av det.

Tusen takk!

Takk til alle dere som har bestilt veiledninger over telefon eller skriftlig og takk til dere som har kommet hjem til meg for veiledning eller healing/ healingmassasje. Jeg setter utrolig stor pris på tilliten <3  

Ønsker du en personlig skriftlig klarsynt veiledning for 2020 så kan du bestille det i butikken her: bestill klarsynt veiledning.

Fra nyttårsfeiringen hjemme på Tangen. Lukas syntes stjerneskudd var gøy (mammaen også).

Dette skjer i januar: 

Januar starter med masse skriftlige spennende års-/halvårsveiledninger/ årskort, kurs og aktiviteter. Under ser du en liste med hva som skjer og link til påmelding/ bestilling. Ta kontakt hvis du lurer på noe. 

*Det må påberegnes ventetid på alle veiledninger i januar grunnet stor pågang. Du får beskjed innen kort tid etter bestilling om når du kan forvente å få din veiledning tilsendt. 

Ønsker deg en magisk januar måned! 
Stor nyttårsklem fra Ragna 🙂 

PS: Meld deg på nyhetsbrevet mitt, så får du disse nyhetsbrevene rett på e-posten din 😉

Kategorier: Nyhetsbrev

ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.