Bilde av forskjellige månefaser
Hvis vi følger månens faser kan man leve enda mer i flyt.

Ny måne, nye planer!

I kveld, 2. juli er det en kraftfull nymåne i Krepsens tegn kl. 21:16. Dette er en ypperlig tid til å manifestere og virkelig sette i gang med nye prosjekter! Energien som følger med månen vil gjelde ut denne dagen og litt utover i morgen, så benytt sjansen og drøm i vei!

Nymåne er en spennende fase og det er deilig med en ny start og blanke ark! Månen støtter oss og hjelper oss fremover og oppover i takt med at hun vokser.

Nymåne i Krespen = fokus på følelser, hjem og familie

bilde av stjernetegnet krepsen.
Nymånen er i krepsens tegn i kveld.

Denne gangen er nymånen i den følsomme Krepsens tegn. I tillegg er det solformørkelse i dag, noe som gjør denne nymånen ekstra kraftfull. Dette er kanskje årets viktigste nymåne å skrive ned manifestering og ønsker til! Manifestere drømmer, ønsker og send en flott ønskeliste ut til universet!

Du kan manifestere og ønske deg det du vil, men fokus på ditt følelsesliv, hjemmet, morsrollen/ foreldrerollen/ barn vil være ekstra fruktbart i dag. <3

Skriv gjerne en liten liste med ønsker du ønsker oppfylt. Skriv dem som om de allerede har skjedd. F. eks: «Tusen takk for at jeg har mer enn nok penger» eller «Tusen takk for at jeg er sammen med drømmepartneren». Du skjønner tegninga! Bruk så litt tid på å virkelige visualisere og kjenne at du har oppnådd disse ønskene.

Fantasytegning av en mann som sitter og skriver inne i en bok.
Ha en fast bok som du skriver ned nymåneønskene dine.

Ha en egen nymåneønskebok og ha en strategi!

Finn gjerne en egen notatbok, eller lag et eget dokument på PC’n din som du vier til disse ønskene. Skriv ned så mange ønsker som du ønsker, men velg ut noen du ønsker å jobbe mer spesifikt med frem til neste nymåne igjen.

Sett oppnåelige delmål slik at du får en mestringsfølelse og ikke mister motet. Med dette mener jeg ikke at du ikke skal drømme stort, men ta ønskene dine alvorlig og sett ordentlige delmål og jobb deg strategisk fremover mot det store målet.

Ved å jobbe jevnlig med månefasene gjennom året vil du oppleve at ønske etter ønske kommer i oppfyllelse og at du føler deg enda mer som mester over ditt eget liv.

Masse lykke til med dine nymåneønsker <3

Nymåneklem fra Ragna 🙂


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.