Spirituell lærer, Godkjent Healer, skribent, tarotist, klarsynt og mamma <3

Med deg på reisen

Jeg heter Ragna og er 33 år og bor sammen med samboeren min Kim, vår nydelige sønn Lukas og våre tre katter Vixen, Nemi og lille Snapp ute på vakre Tangen i Innlandet fylke. På lik linje med kanskje deg som leser dette, så er jeg på en reise. En spennende reise som spirituelt bevisst individ i en ekstremt transformrende verden.

Frat stolt øyeblikk når jeg materialiserte min «heksete» identitet i en råflott tatovering hos dyktige Julie Strømsnes i Trondheim sommeren 2020. Foto: Julie Strømsnes.

Veien min frem til å bli spirituell lærer, skribent, healer, klarsynt og tarotist har vært en svingete en. I tillegg til mange års erfaring som apotekmedarbeider er jeg er utdannet filmviter og har en mastergrad i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Mens jeg fullførte masteren min begynte jeg som markedsassistent i et fimdistribusjonsselskap. Jeg har også erfaring som vitenskapelig assistent innen feltet.

Før jeg totalt omfavnet min spirituelle side og evner tilbake i 2014, måtte jeg som mange andre, først få en skikkelig knekk. Først da kroppen min var så sliten av daglig migrene, muskelsmerter og brekninger på vei til jobben jeg mistrivdes i, da jeg ga slipp – da skjedde magien. Universet fikk slippe til, jeg lot «muren» min falle og jeg omfavnet endelig denne siden av meg som så lenge hadde ventet på mitt fokus.

Fra en av helgeworkshoppene jeg holder i intuisjon og klarsyn. Det er så gøy å se mennesker komme i kontakt kraften sin ved å omfavne sine evner!

Jeg trengte en skikkelig oppvekker, og det fikk jeg til de grader, derfor opplevde jeg min spirituelle oppvåkning som ganske tung når den stod på. Lite visste jeg at jeg stod midt i et av de viktigste øyeblikkene i livet mitt. Det var som å famle i mørket til å begynne med.

Nå var det no turning back og jeg bestemte meg for å kurse meg og utforske mine evner. I 2014 fikk jeg en sterk visjon under et kurs med Sissel Grana Jeg fikk klar beskjed fra mine åndelige hjelpere at jeg skulle skrive og heale.

Ønsker å være det ankerpunktet jeg selv savnet i min oppvåkning

I dag er det å hjelpe, inspirere og støtte mennesker som jobber med sin spirituelle utvikling mitt hovedfokus og lidenskap. Jeg ønsker å være den kilden jeg selv skulle ønske jeg hadde under min oppvåkning i 2014.

Derfor har jeg laget medlemssiden «Din spirituelle reise» hvor medlemmene får masse informasjon om spirituell utvikling og praksis. Visjonen er å gi en oversikt over mulighetene som ligger der, vise hvor medlemmene kan gå videre for fordypning, samt inspirere, motivere og støtte dem underveis på denne spennende reisen som spirituell utvikling er.

Jeg elsker tarot og dette er et av mine hovedverktøy i min arbeidshverdag

Lever et godt liv med fibromyalgi

I mange år har jeg hatt «kranglete» nakke og skuldre, samt slitt med migrene. Innimellom så stopper dette alt av arbeid foran dataen. Sommeren 2020 fikk jeg diagnosen fibromyalgi og selv om jeg ikke identifiserer meg med noen diagnose, så var det godt å få en forklaring på hvorfor ting innimellom sier stopp, tilsynelatende helt uten grunn.

Jeg er heldig og har relativt lite symptomer og lever et ganske så aktivt liv. Så jeg vil si at jeg lever godt med fibromyalgi, men innimellom stopper det litt opp og da er det viktig at jeg hviler. Dette har tatt tid å lære.

Grunnet dette sparer jeg kroppen og energien min til tjenester og produkter som kan hjelpe flere samtidig, som artikler, videoer, sendinger og veiledninger til medlemssiden, samt bokprosjektene mine.

Ved å ta hensyn og lytte til kroppen, være med mennesker og gjøre ting som gjør meg glad, trene og spise mat som kroppen trenger (+ noe søtt tid til annen), så lever jeg et godt liv med fibromyalgi. Det er en reise med mange svinger, men jeg kommer meg dit jeg skal. Hvis du som leser dette selv har fibromyalgi og syns det er tungt, så ønsker jeg å si at det er mange muligheter, ta vare på deg selv og følg hjertet. Det er ingen skam i det å sette grenser og ta vare på energien din, det heter egenomsorg og er det beste du kan gjøre til både deg selv og andre.

Kurs jeg har tatt:

  • Mars 2020: «Intuitive Tarot» kurs med Gina Spriggs.
  • Mars 2020: Hodebunnsmassasjekurs ved Axelsons Institute.
  • Oktober 2018: Fullført Healingmassasjekurs med Hans Axelson på Axelsons Bodywork School i Oslo.
  • November 2016: «Become a certified Fairyologist», nettkurs med Doreen Virtue. Ble sertifisert som «Fairyologist».
  • Juni 2015: «Tappet for energi, slik gjør du noe med det». Kurs hos Sissel Grana.
  • 30. september 2015: Ble Godkjent Healer.
  • Juni: 2015: VEKS kurs i regi Det Norske Healerforbundet. Ble Godkjent Healer 30. september 2015. 
  • Juni 2014: «Bli kjent med dine medfødte evner». Kurs hos Sissel Grana.
Nyt livet øyeblikkene og kjærligheten. Det er det eneste som teller på denne magiske reisen vi alle er samme om dette livet. Her får jeg kos av en av mine favorittpersoner på denne kloden: sønnen min Lukas <3

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og YouTube:

Instagram: Instagram: https://www.instagram.com/spirahealing/

Facebook: Facebook: https://www.facebook.com/spirahealing/

YouTube:https://www.youtube.com/channel/UC29VzDDhOW3aQFSeGIGSwGQ?view_as=subscriber

Bilde av Ragna foran en bokstand på alternativmesse i London.
På Mind Body Spirit Wellbeing festival i London 2019

Lurer du på noe så er det bare ta kontakt :