Fra en tarotveiledning under Body Mind Spirit messen i Lillestrøm 2019.

Godkjent Healer i Det Norske Healerforbundet, tarotist, klarsynt, mamma, kursholder, skribent og filmanmelder.

Jeg heter Ragna og er 32 år og bor sammen med samboeren min Kim, vår nydelige sønn Lukas og våre to katter Vixen og Nemi ute på vakre Tangen i Innlandet fylke.

Å ha «varme hender» ligger i familien og jeg har alltid vært ekstra sensitiv for energier og sinnsstemninger. Dette har nok ligget veldig latent hos meg. Da jeg var lita jente skremte jeg nesten livet av venninnene mine med spøkelseshistorier. Deler av dem var oppdiktet, men jeg følte og så mye som ingen andre kunne hverken se eller føle. Jeg ble selv skremt av energier og ånder som trengte seg på. Grunnet dette «stengte jeg av» i mange år og unngikk evnene mine så godt det kunne la seg gjøre, jeg var ikke klar.

Fra en av helgeworkshoppene jeg holder i intuisjon og klarsyn

Veien blir til mens den går og jeg har fått masse spennende erfaring underveis

Veien min frem til der jeg er i dag har vært en svingete og interessant en. I tillegg til mange års erfaring som apotekmedarbeider er jeg er utdannet filmviter og har en mastergrad i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Jeg elsker film og serier og hvordan dette både påvirker og reflekterer samfunnet og jeg anmelder filmer for Hamar Arbeiderblad nårjeg har tid. Mens jeg fullførte masteren min begynte jeg som markedsassistent hos Svensk Filmindustri i Oslo. Jeg har også erfaring som vitenskapelig assistent. Dette er alt en viktig del av meg og min utvikling.

Jeg elsker tarot og dette er et av mine hovedverktøy i min arbeidshverdag

På feil vei for å finne den rette vei

Det var gøy å jobbe med filmdistribusjon en stund, men etterhvert så var det en annet kall som krevde mer plass. Jeg trivdes mindre og mindre og til slutt ble jeg sykemeldt. Man kan ikke unngå sitt livsformål uten å bli ulykkelig og avstengingen av mine evner varte ikke evig – heldigvis! Ettersom jeg ble eldre og mer trygg på meg selv føltes det mer og mer naturlig å omfavne og utvikle denne siden av meg selv.

Jeg bestemte meg for å kurse meg og utforske mine evner. I 2014 fikk jeg en sterk visjon under et kurs med Sissel Grana. Jeg fikk klar beskjed fra mine åndelige hjelpere at jeg skulle skrive og heale. Å hjelpe andre ved bruk av mine healingevner, kortlegg og skriving er min oppgave i dette jordlige livet. I september 2015 ble jeg Godkjent healer hos Det Norske Healerforbundet og 1. januar 2016 startet jeg foretaket Spira Healing. Ting utvikler seg stadig og jeg elsker denne reisen jeg er på.

Ragna sitter på en stein og ser utover landskapet i Irland.
Ragna sitter på «Hags Chair» i Irland

I tillegg til healingevnene mine har jeg en sterk intuisjon og klarsyn som jeg også har holdt kurs i. Jeg bruker også tarot- og orakelkort som mine hovedverktøy i tillegg til klarsynet mitt. Jeg har de siste årene skrevet mangfoldige veiledninger og holdt jevnlig live-sendinger på Facebook og Instagram om spirituelle temaer og arrangerer månedlige meditasjonssamlinger. Jeg er også fast skribent for Mitt Medium som er hjemmesiden til det alternative magasinet Medium. Sjekk gjerne ut den fine hjemmesiden deres!

Lever et godt liv med fibromyalgi

I mange år har jeg hatt «kranglete» nakke og skuldre, samt slitt med migrene. Innimellom så stopper dette alt av arbeid foran dataen. Sommeren 2020 fikk jeg diagnosen fibromyalgi og selv om jeg ikke identifiserer meg med noen diagnose, så var det godt å få en forklaring på hvorfor ting sier stopp, tilsynelatende helt uten grunn.

Grunnet dette så skriver jeg som nevnt ikke like mye veiledninger som før og jeg har sluttet helt med enkeltveiledninger og behandlinger. Jeg sparer kroppen og energien min til skriving som kan hjelpe flere samtidig, som artikler, videoer, sendinger og veiledninger til medlemssiden «Din spirituelle reise» , samt bokprosjektene mine.

Ved å ta hensyn og lytte til kroppen, være med mennesker og gjøre ting som gjør meg glad, trene og spise mat som kroppen trenger (+ noe søtt tid til annen), så lever jeg et godt liv med fibromyalgi. Det er en reise med mange svinger, men jeg kommer meg dit jeg skal. Hvis du som leser dette selv har fibromyalgi og syns det er tungt, så ønsker jeg å si at det er mange muligheter, ta vare på deg selv og følg hjertet. Det er ingen skam i det å sette grenser og ta vare på energien din, det heter egenomsorg og er det beste du kan gjøre til både deg selv og andre.

Et stolt øyeblikk når jeg materialiserte min «heksete» identitet i en råflott tatovering hos dyktige Julie Strømsnes i Trondheim sommeren 2020. Foto: Julie Strømsnes.

La meg hjelpe deg med din spirituelle utvikling

Ved å bli trygg i din spirituelle utvikling og praksis skaper du hver dag litt magi. Dagene blir fylt med mer kjærlighet, samt en dyp følelse av mening. Du kan oppleve at livet blir et spennende eventyr – dette er i hvert fall min sannhet.

La meg hjelpe deg med min erfaring å omfavne din spiritualitet på en trygg og spennende måte!

Start din spirituelle reise sammen med meg og andre likesinnede!

I løpet av august 2020 starter jeg opp medlemssiden «Din spirituelle side». Dette er det perfekte medlemskapet for deg som er i spirituell utvikling, trenger støtte, veiledning og inspirasjon til din daglige spirituelle praksis.

Les mer om «Din spirituelle reise» her.

Kurs jeg har tatt:

  • Mars 2020: «Intuitive Tarot» kurs med Gina Spriggs.
  • Mars 2020: Hodebunnsmassasjekurs ved Axelsons Institute.
  • Oktober 2018: Fullført Healingmassasjekurs med Hans Axelson på Axelsons Bodywork School i Oslo.
  • November 2016: «Become a certified Fairyologist», nettkurs med Doreen Virtue. Ble sertifisert som «Fairyologist».
  • Juni 2015: «Tappet for energi, slik gjør du noe med det». Kurs hos Sissel Grana.
  • 30. september 2015: Ble Godkjent Healer.
  • Juni: 2015: VEKS kurs i regi Det Norske Healerforbundet. Ble Godkjent Healer 30. september 2015. 
  • Juni 2014: «Bli kjent med dine medfødte evner». Kurs hos Sissel Grana.
Ragna kysser en månelampe på kontoret sitt.
Loving the moon <3

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og YouTube:

Instagram: https://www.instagram.com/spirahealing/

Facebook: https://www.facebook.com/spirahealing/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC29VzDDhOW3aQFSeGIGSwGQ?view_as=subscriber

Bilde av Ragna foran en bokstand på alternativmesse i London.
På Mind Body Spirit Wellbeing festival i London 2019

Lurer du på noe så er det bare ta kontakt :