Meditasjons og samling med likesinnede kan foregå på avstand også.

Velkommen til meditasjon i gruppe – online

Jeg arrangerer jevnlige online meditasjonssamlinger. Her kan likesinnede møtes til meditasjon, selvutvikling og selvhealing. Å meditere sammen skaper, selv på avstand, skaper en helt spesiell kraftfull energi og kan forsterke og utvikle din meditasjonspraksis.

I november kan du bli med på disse meditasjonssamlingene:

  • 16. november kl. 10. Nymånemediasjon.
  • 30. november kl. 20. Fullmånemeditasjon.

Hvem arrangerer disse meditasjonssamlingene?

portrettbilde av Ragna Søberg
Ragna Søberg er Godkjent Healer, tarotist og klarsynt.

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun har spesialisert seg på spirituell utvikling og gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, holde spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingsamlinger. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer som hun også blogger om. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no, anmelder filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling og praksis. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft gjennom en god spirituell praksis. Du kan lese mer om Ragna her.

Hva koster det?

Deltakelse på meditassjonssamlingen koster 200 kr per gang, du må melde deg på i skjemaet under slik at jeg får en e-postadresse å sende invitasjon til. Deltakelse må betales på forhånd via vippsnr: 123348 eller overføres til konto: 1822 71 72246.

Du får en invitasjon til meditasjonen med møtelink tilsendt på e-post samme morgen som meditasjonen. Denne linken blir aktiv noen minutter før møtet starter. Vær gjerne klar litt før så vi har litt tid til tekniske finjusteringer.

Slik gjør du meditasjonen best mulig:

Først: sørg for å ha lastet ned Zoom på din PC/Mac eller telefon. Dette er gratis og du kan enkelt gjøre det via denne linken.

Sørg for at du har litt tid for deg selv hjemme, vær gjerne på et eget rom. Tenn lys og røkelse hvis du vil og ha på deg myke og varme klær som du slapper godt av i. Gode øretelefoner er også lurt.

Ta kontakt hvis du lurer på noe 🙂

VELKOMMEN <3

Ønsker du å lære deg mer om hvordan du kan jobbe med månefasene så kan du få påfyll på bloggen min her.

Bli medlem i «Din spirituelle reise» og bli med GRATIS på meditasjoner i november!

Er du medlem i «Din spirituelle reise» får du bli med GRATIS på alle meditasjoner. Andre måneder er det «kun» 50% rabatt.

Påmelding til meditasjonssamlingene i november kan du gjøre i skjemaene under:

Til info: Meditasjonene blir tatt opp slik at opptak kan sendes ut etter livearrangementet til deltakere som ev. ikke kunne møte opp eller som sikring ved tekniske problemer. Ved å melde deg på godtar du også at meditasjonen og din deltakelse blir tatt opp. Ta kontakt hvis du lurer på noe rundt bruken av disse opptakene.

Bli med på spennende meditasjoner nå i november.