Fullmåne med tretopper foran

Fullmånen hjelper oss å gi slipp og rense energien vår – dette gjelder krystallene våre også!

I dag kl. 15:29 er det fullmåne igjen, denne gangen i Vannmannens tegn. Fullmånen er en magisk og ypperlig tid til å tilgis oss selv og andre, gi slipp på det som ikke gagner oss lenger og gjøre oss klar til neste syklus. Du kan lese mer tips om hva du kan gjøre da det er fullmåne her.

Hånd som holder en stor bergkrystall

Rens krystallene dine i månelyset

Månelyset renser mer enn bare energien vår.

Fullmånen representere en sirkel som er sluttet, en syklus er slutt og en ny vil begynne snart. Dette fører til den renselsen og healingen som mennesker har følt på kroppen i århundrer, kanskje årtusener .

Hvordan renser man krystallene i månen?

Dette er veldig rett frem. Det beste er å legge krystallene rett under månelyset. Hvis dette ikke er mulig så kan du legge det i vinduet, det vil også ha en positiv effekt. La de ligge der i et døgn ca. Fullmånens energi er kraftfull både noen dager før og etter selve fullmånen. Ikke vær bekymret for at effekten vil være dårligere hvis det er overskyet, renselsen vil skje uansett og den vil ha samme effekt!

OBS: vær forsiktig med blanke krystaller som kan føre til varme hvis sollyset faller riktig på dem i vinduskarmen/ ute. Dette gjelder for eksempel bergkrystall, citrin, amesytst og flere.

Doble rensingen ved å legge krystallene i saltvannsbad under månelyset.

Ønsker du å doble effekten og samtidig få av litt støv på dine vakre skatter? Er du som meg som har krystaller overalt i huset? Da blir det litt støv på dem enten man vil eller ikke. Lag til en stor bolle med vann og tilsett 1-2 ss salt. Gjerne havsalt eller himalaya salt, vanlig bordsalt vil også gjøre susen altså! Legg så krystallene oppi saltbadet og legg dem i månelyset.

forskjellige krystaller
Rens krystallene dine jevnlig, da holder man deres energifrekvens oppe!

Pass på at krystallene tåler vann og salt! Dette kan du sjekke ved noen lette google-søk. Selenitt er for eksempel en krystall som vil oppløse seg (sakte vel og merke) ved å ligge i vann. Alle kvartstyper tåler vann godt, men mange andre tåler ikke vann, så gjør litt research og pass på at de tåler rensemetoden din.

Be universet om rensing og opplading av krystallene dine

Flere krystaller i hender

Når du har lagt krystallene dine til sitt «månebad» med eller uten saltvann så ber du universet om hjelp til å rense dem for gammel og uhensiktsmessig energi. Dette nullstiller krystallene og de er klare til nye oppdrag etter de er ferdig renset.

Etter denne lille bønnen ber du universet om å lade de opp slik at de kommer tilbake til sin nye kraft. Deretter takker du universet, lener deg tilbake og nyter fullmånen mens både du og krystallene dine får en deilig renselse. Når krystallene og du er ferdig «lada opp» kan du gi de nye oppdrag ved å simpelthen gi dem et oppdrag. Typ: «rens kortstokken min», «hjelp meg å holde fokus», «hjelp meg å beskytte energien min», «Hjelp meg å heale» etc.

Jevnlig rensing, vedlikehold og takknemlighet gjør at krystallene dine varer lengre og har mer kraft!

Husk ALLTID å takke krystallen for hjelpen den gir (og en takk til universet). Dette styrker frekvensen den har og du har kanskje en samarbeidspartner for livet!

Ragna med en bergkrystall
Denne bergkrystallen har jeg hatt siden jeg var liten jente. Den er en av mine favoritter og er med meg hver dag i jobben min som healer og klarsynt!

Jeg har selv hatt en trofast bergkrystall siden jeg var liten jente. Har du bestilt halvårsveiledning eller årsveiledning av meg har du nok sett den på bilde sammen med kortene. Jeg legger den nemlig alltid med kortene for å få ut budskapet så klart og tydelig som mulig. Jeg elsker energien den sender ut og den hjelper meg å holde min energi på plass.

Ved å passe på krystallene, rense dem jevnlig og sende en takk eller to, så får man en god samarbeidspartner. Det trenger ikke å være så avansert. Det holder å legge dem i vinduskarmen, sende en god tanke eller tre og nyte månestrålene.

Det kommer flere innlegg om krystallvedlikehold og hvordan man kan bruke dem i både jobbsammenheng og i hverdagen. Send meg gjerne forslag på hva du ønsker å lære om krystaller (og alt mulig anna rart også).

Ønsker deg en riktig god fullmåne!


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.