Startguide for nye tarot- eller orakelkort.

Nye tarotkort? Husk å rense både kortene og boksen som kortene ligger i!

Bruk tid til å rense og bli kjent med kortene

Ingenting slår følelsen av å holde nye orakel- eller tarotkort i hendene dine. Det er viktig at du renser kortene, esken de ligger i og prioriterer god tid til å bli kjent med de før du bruker de fantastiske kreftene til kortene.

Lurer du på hvor du skal starte, så fortvil ikke! Jeg har skrevet en helt egen artikkel om dette på Medium sin nettside. Trykk på knappen under og du kommer rett til den artikkelen du trenger.

Ragna med tarotkort
Tarot skal være gøy!

PS: Det vitktigste av alt er at du skal ha det gøy og kose deg med kortene dine!

Tarotklem fra Ragna 🙂

Les mer om hvordan du renser tarotkort her.


Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.