Viser alle 6 resultater

Velkommen kjære sjel!

Grunnet drift av medlemsside og andre prosjekter, så tilbyr jeg kun veiledninger og avstandsbehandlinger på onsdager. Derfor må det medberegnes noe ventetid. Jeg kontakter deg etter mottatt bestilling også finner vi dato og klokkeslett sammen.

Send meg gjerne en e-post til ragna@spirahealing.no hvis du lurer på noe🧙🏻‍♀️

 • Veiledning

  Årsveiledning over telefon/ Zoom

  Denne tjenesten passer for deg som ønsker en personlig, detaljert og spennende live-reading over telefon/ videochat  på hva det neste året har å fortelle + veiledning, råd og tips om hvordan du kan gjøre det beste ut av det og skape deg et fantastisk år!

 • Healing , Veiledning

  Fjernhealing (healing på avstand)

  Finn roen, opplev velvære og «land» i kroppen din med deilig fjernhealing.

 • Spirituell utvikling , Veiledning

  Klarsynt veiledning over telefon/ Zoom

  Få hjelp til dine spørsmål og temaer med veiledning over telefon/ videochat. Her bruker jeg både klarsynet mitt, healingevnene, samt tarot- og/ eller orakelkort for å hjelpe deg.

 • Veiledning

  Skriftlig årsveiledning

  Denne tjenesten passer for deg som ønsker en personlig, detaljert og spennende skriftlig veiledning på hva det neste året har å fortelle + veiledning, råd og tips om hvordan du kan gjøre det beste ut av det og skape deg et fantastisk år!

 • Veiledning

  Skriftlig halvårsveiledning

  Denne tjenesten passer for deg som ønsker en personlig, detaljert og spennende skriftlig veiledning på hva det neste halvåret har å fortelle + veiledning, råd og tips om hvordan du kan gjøre det beste ut av det og skape deg et fantastisk halvår!

 • Spirituell utvikling , Veiledning

  Skriftlig klarsynt veiledning

  Få hjelp til dine spørsmål og temaer med en skriftlig klarsynt veiledning. Her bruker jeg både klarsynet mitt, healingevnene, samt tarot- og/ eller orakelkort for å hjelpe deg.